Rekhoezen populair voor voor palletverpakken

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rekhoezen populair voor voor palletverpakken

Interpres Logistics B.V. levert al weer ruim 20 jaar rekhoesinstallaties maar merkt duidelijk een forse toename in het aantal opdrachten voor leveringen in de laatste jaren. Dit is mede te danken aan de kwalitatief hoogwaardige folie leverbaar tegen een commercieel interessante prijs, vergelijkbaar met rekwikkelfolie.
Met capaciteiten tot 200 pallets per uur voor o.a. de zakgoed-, dranken- en transportsector heeft Interpres Logistics B.V. een leidende positie op de Nederlandse markt veroverd.

Eén van de nieuwere generaties rekhoesinstallaties is de Multiflex, deze kan ¼, ½ en hele pallets “ at random” verwerken met een capaciteit tot 180 pallets/uur. De installatie is volledig instelbaar op de steeds maar dunner wordende rekhoesfolie van 40 micron. De rekhoesinstallatie kan meerdere rekwikkelaars vervangen en de pallets met de huidige folie nu ook goedkoper verpakken.
De hoezen zijn 100% water- en stofdicht en levert een zeer professionele en stabiele pallet. De rekhoesinstallaties uit het leveringsprogramma van Interpres zijn wereldwijd toonaangevend en worden in vrijwel elke industrie toegepast waar palletverpakkingen aan de hoogste standaard moeten voldoen.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark