R-Serie Profile metaaldetector

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: R-Serie Profile metaaldetector

De nieuwe R-Serie Profile van Mettler-Toledo Safeline is echt dé moderne manier van metaaldetectie. Dat is te danken aan de unieke combinatie van een interface met groot kleuren touch screen en gebruiksvriendelijke software in Windows-stijl (iconen), de compleet nieuw geavanceerde signaalverwerkingstechnieken en het multi high-frequency spoelensysteem. Op eenvoudige en betrouwbare wijze kunnen de hoogste gevoeligheidsniveaus worden bereikt, terwijl het systeem bovendien gemakkelijk voldoet aan toekomstige eisen.

Heel handig is “Change Free Running”, hiermee kunnen verschillende producten worden geïnspecteerd zonder dat instellingen gewijzigd hoeven te worden. Dit is mogelijk doordat in plaats van één phase filter meerdere phase filters gelijktijdig worden toegepast. Dat is pas gebruiksgemak: voor een brede productenrange biedt R-Serie Profile optimale detectiegevoeligheid.

De R-Serie Profile voorkomt lijnstilstand, want dankzij het ingebouwde monitoring-systeem wordt kostbare productietijd optimaal benut. Omdat voorkomen beter is dan genezen, checkt het monitoring-systeem voortdurend de kritieke onderdelen van de detector. Een waarschuwingssignaal wordt afgegeven, zodra zich ook maar enige afwijking voordoet. Door deze vroegtijdige signalering kunt u onderhoudswerkzaamheden tijdig inplannen, zodat stilstand wordt voorkomen.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark