Q4X universele rvs lasersensor

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Q4X universele rvs lasersensor

De universele rvs Q4X lasersensor detecteert betrouwbaar 1 mm afstandsveranderingen op moeilijke zwarte en glimmende reflecterende oppervlakten. De lasersensor beschikt over een display voor eenvoudige setup en weergave.

De robuuste veelzijdige lasersensor is speciaal ontworpen voor de moeilijkste applicaties en detecteert alles binnen het meetbereik van 25 tot 300 mm. De behuizing is van roestvaststaal en heeft een beschermingsklasse van IP67, IP68, IP69K en is Ecolab gecertificeerd.

Een hoge functiereserve (excess gain) en een 64-elementen imager minimaliseert fouten in detectie, tellen en positie validatie.

De LED display met gebruiksvriendelijke drukknoppen maken een intuïtieve setup en een duidelijke weergave mogelijk. Een heldere output indicator geeft duidelijk de schakeltoestand weer.

Door de bipolaire uitgang (PNP en NPN) laat de sensor zich overal integreren een PLC of een andere besturing.

Geschreven door

Logo van:Q4X universele rvs lasersensor

Turck BV

YOUR GLOBAL AUTOMATION PARTNER TURCK is een toonaangevende fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Met ruim 5000 werknemers in 30 landen, evenals verkoop partners in 60 andere landen zijn onze specialisten altijd dichtbij.... Lees meer