Psion Teklogix en DL TECH tekenen distributieovereenkomst

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Psion Teklogix en DL TECH tekenen distributieovereenkomst

Psion Teklogix en DL TECH België ondertekenen een distributieovereenkomst voor de Belgische markt, waardoor het partnerkanaal snel en gemakkelijk de gewenste hardwareapparatuur kan kopen en/of verkopen. DL TECH zal het volledige Psion Teklogix assortiment, dat bestaat uit duurzame mobiele computers, heftruckterminals, RFID-lezers, barcodescanners en spraak- en printoplossingen voor draadloze datacollectie promoten, verdelen en ondersteunen in België.

“Via de distributieovereenkomst met DL TECH willen wij de beschikbaarheid van onze apparatuur voor resellers en integratoren optimaliseren en verhogen”, aldus Dirk Briat, Managing Director van Psion Teklogix Benelux. “DL TECH heeft een goed en breed partnernetwerk in belangrijke marktsegmenten en is daarom een interessante distributeur voor ons. Dankzij hun jarenlange ervaring in automatische identificatietoepassingen kunnen onze partners en resellers ook een beroep doen op de IT-kennis, -oplossingen en -diensten van DL TECH voor de integratie van draadloze en mobiele toepassingen.”

Guy Stroobant, Managing Director DL TECH België, licht toe: “DL TECH werkt actief met een groot aantal VAR’s en Solution Providers in België. Psion Teklogix biedt een uitstekend hardwareassortiment dat zowel voldoet aan de operationele behoeften van onze eindgebruikers als aan de technische eisen van onze resellers. De timing is uitstekend, want Psion Teklogix breidde zijn productportfolio recent uit met kwaliteitsproducten zoals Ikôn en Neo, die veelzijdige mogelijkheden bieden voor onze resellers met eindgebruikers in retail, healthcare, logistiek en distributie.”

Met de benoeming van DL TECH als erkende distributeur voor de Belgische markt, wil Psion Teklogix de distributie van zijn hardwareassortiment naar nieuwe resellers verhogen en de beschikbaarheid van de apparatuur voor bestaande VAR’s optimaliseren.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark