Prosysta brengt ANAG terug in de Benelux

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Prosysta brengt ANAG terug in de Benelux

Na een relatief korte afwezigheid in de Beneluxmarkt is ANAG uit Zwitserland weer actief. Onder de naam ANAG Technologies AG en met een kompleet nieuwe bedrijfsleiding is de onderneming, gemotiveerder dan ooit, weer actief.

Decennia lang was het merk ANAG een begrip in de Benelux als leverancier van hoogwaardige apparatuur en procesinstallaties voor o.m. de voedingsmiddelen, farmaceutische en chemische industrie.
ANAG is met name bekend van de containerhandling- en doseerinstallaties. Deze systemen, welke o.m. worden verkocht onder de productnamen Dosicon, Dosimat, Liquefyer, Conevalve SAK en Geber behoren nog steeds tot de kern van het programma. Intussen zijn er significante verbeteringen doorgevoerd aan de ontwerpen en is de ontwikkeling naar nieuwe technologieën weer opgepakt. Hiermee zal ANAG zijn sterke positie in de markt weer terug verwerven.

De Benelux is vanuit het verleden een belangrijke markt voor ANAG. In deze markt was men op zoek naar een geschikte partner die beschikt over jarenlange ervaring en met een service gerichte organisatie. Prosysta BV bleek uitstekend in dit profiel te passen.

Beide firma`s beschikken op eigen locatie over testfaciliteiten zodat voor nieuwe applicaties of producten op juiste wijze testen uitgevoerd kunnen worden met bovengenoemde apparatuur. Het team van specialisten staat hiervoor garant, en wordt uiteraard ondersteund door informatie welke internationaal met de apparatuur opgedaan is.

Geschreven door

Logo van:Prosysta brengt ANAG terug in de Benelux

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer