Programma Dolphin vloeistofringvacuümpompen Busch sterk uitgebreid

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Programma Dolphin vloeistofringvacuümpompen Busch sterk uitgebreid

Busch heeft vacuümpompproducent Graham Vacuum Technology Ltd. overgenomen. Graham heeft een zeer goede reputatie als pompproducent van speciale vacuümpompen voor oliewinning, de offshore olie & gaswinning en de chemische procesindustrie. Met deze overname verbreedt Busch zijn activiteiten naar belangrijke nieuwe segmenten voor industriële vacuüm toepassingen.
Onder de vleugels van Busch zal het bedrijf verder gaan als Busch GVT Ltd. Busch GVT Ltd. produceert onder andere vloeistofringvacuümpompen en maakt gebruik van de modernste productietechnieken onder strenge kwaliteitsbeheersing die de DIN ISO 9001 normen zelfs overtreffen, waardoor het mogelijk is een oplossing te bieden voor zeer specialistische, chemische oplossingen.
Anno 2006 biedt Busch wereldwijd de breedste selectie vacuümpompen voor industriële toepassingen. Door het zeer brede productprogramma, de deskundigheid en ervaring in het bouwen van vacuümsystemen en het uitgebreide service netwerk biedt Busch u de ideale oplossing.
Het doel van Busch is altijd om de klant te voorzien van het hoogst mogelijke rendement voor zijn investering. Persoonlijke raadpleging, de keus voor een optimaal product en de snelle service ter plaatse zijn de belangrijkste eigenschappen van onze uitgebreide service die dit doel werkelijkheid maken. Onze ervaring en brede kennis van toepassingen en productontwerpen leveren de basis voor úw succes.
Meer weten? Bel Busch: 0348 – 46 23 00

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark