Pro-actief beveiligen tegen uitval en stilstand in de produktie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Gebruik de Emotron ELFI M20 monitor om uw schroeftransportsystemen, spreiders, brekers, mengers enz. pro-actief te beveiligen tegen geldverslindende uitval en stilstand in de productie. Door toepassing van een uniek meetprincipe voor het meten van het asvermogen, kan de M20 alle abnormale over- en onderbelastingsconditie`s binnen een proces op nauwkeurige en betrouwbare wijze registreren.
De M20 is voorzien van een handige en snelle Auto-Set-instelfunctie, waarbij eerst de “normale” procesbelasting wordt gemeten. Vervolgens worden alle relevante alarm functies automatisch ingesteld – binnen 3 seconden en met behulp van één enkele druk op de Auto Set-toets.

GEBRUIK DE ELEKTROMOTOR ALS SENSOR
De M20 gebruikt de elektromotor als sensor en biedt zodoende een betrouwbare oplossing. De ELFI M20 laat zich bovendien zeer eenvoudig installeren.
Mechanische veiligheidsvoorzieningen, externe zenders en bekabeling zijn hierbij overbodig en daardoor kunnen installatie- en onderhoudskosten tot een minimum worden beperkt.

Tijdens de vakbeurs Elektrotechniek 2003 kreeg ELFI M20 een eervolle vermelding van de vakjury.

Hier het oordeel van de jury;
Met dit kleine en gemakkelijk te installeren product kunnen onderhoudskosten worden verlaagd, kan schade worden voorkomen en kan de veiligheid en bedrijfszekerheid worden verhoogd. Daarmee levert dit eenvoudige en scherpgeprijsde product een zeer hoge toegevoegde waarde. Een slim en economisch ontwerp, aldus de jury.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark