Prijswinnaars Prosysta terug uit Barcelona

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Prijswinnaars Prosysta terug uit Barcelona

Tijdens de beurs Industrial Processing 2006 in Utrecht zijn er prijzen verloot aan de voorgeregistreerde bezoekers van Prosysta en aan de bezoekers van de stand. Gedurende de succesvolle beurs zijn er ruim 900 mensen geweest die naar de prijzen hebben meegedongen.
De winnaars van de Spyker F1 merchandise konden de prijzen direct in ontvangst nemen. De winnaars van het weekend Barcelona tijdens de Grand Prix Formule 1 moesten nog tot het weekend van 12 t/m 14 mei wachten.
Dhr. Leemreize van Terlet Processing Systems en Dhr. Petter van Astellas Pharma Europe B.V. konden 3 dagen lang genieten van prachtige weersomstandigheden en mooie races op het circuit van Barcelona. De race werd overigens niet gewonnen door 1 van de Spyker coureurs, maar het team wist beide auto`s wel aan de finish te krijgen. De in oranje Spyker outfit gestoken ploeg zag Philipe Massa in Ferrari deze wedstrijd winnen.

Volgend Prosysta event: 5 t/m 7 juni tijdens de beurs Easyfairs Solids te Antwerpen op stand 4309, zie…

Geschreven door

Logo van:Prijswinnaars Prosysta terug uit Barcelona

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer