Precia Molen Nederland viert 150 jaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Precia Molen Nederland viert 150 jaar

Precia Molen Nederland, gerenommeerd leverancier van industriële weegapparatuur, is 2017 van start gegaan met een bijzondere nieuwjaarsreceptie waar het glas geheven werd op het 150-jarige jubileum dat dit jaar gevierd wordt. Op de receptie waren ook veel gepensioneerde collega’s aanwezig waarvan sommige zelfs het 100-jarig bestaan hebben meegemaakt.

Sinds de oprichting in 1867 (Eerst Nederlandse Fabriek van Weegwerktuigen Jan Molenschot en Zn.) heeft Precia Molen een leidende positie op het gebied van industrieel wegen en wereldwijd een reputatie als het gaat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de weegapparatuur en -systemen. Met het uitgebreide assortiment is voor iedere bedrijfssector een weegoplossing te creëren.
Naast een team van deskundige adviseurs beschikt Precia Molen over een uitgebreide servicedienst voor installatie, (preventief) onderhoud, revisie en keuring van de weegapparatuur.

Geschreven door

Logo van:Precia Molen Nederland viert 150 jaar

Precia Molen Nederland BV

WEEGOPLOSSINGEN VOOR IEDERE INDUSTRIE! Precia Molen heeft in ruim 155 jaar een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar weegsystemen. De uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, productie... Lees meer