PowTech 2014 in Neurenberg

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: PowTech 2014 in Neurenberg

De organisatie nodigt de industrie opnieuw uit voor de PowTech van 30 september tot 2 oktober 2014. De editie van 2013 bevestigde de positie als toonaangevende vakbeurs voor verwerking, analyse en behandeling van vaste stoffen. Een derde van het aantal bezoekers, alsook een derde van de exposant kwamen uit het buitenland. Acht procent meer bezoekers was een duidelijke indicatie van de grote belangstelling uit alle takken van de industrie. De voorlopige cijfers van 2014 zijn ook veelbelovend.

`PowTech registreerde zijn beste resultaat tot nu toe in 2013 en deze positieve tendens zet zich voort: We hebben nu al meer aanvragen dan in dezelfde tijd voor de vorige editie`, aldus Willy Viethen , Director Exhibitions POWTECH bij NürnbergMesse. `Exposanten die er in 2014 bij willen zijn, moeten nu hun standruimte claimen.`

Op de PowTech 2014 worden meer dan 700 exposanten uit meer dan 20 landen verwacht. Hierdoor is dit `s werelds grootste tentoonstelling van mechanische technologie voor solids processing. De exposanten op PowTech hebben extra synergieën die voortvloeien uit het feit dat tegelijkertijd de TechnoPharm plaatvindt. Dit is Europa`s toonaangevende vakbeurs voor steriele productieprocessen in de farmaceutische, voedings-en cosmetische sector. De onbeperkte toegang van bezoekers tot beide tentoonstellingen opent extra mogelijkheden voor contact met deze sectoren.

PowTech en TechnoPharm staan ​​bekend om de zeer efficiënte en geconcentreerde uitwisseling van informatie tussen fabrikanten en exploitanten van installaties. Dit zal ook in 2014 niet anders zijn.
De PowTech vindt plaats in de hallen 1 , 4 , 4A en 5 , TechnoPharm in hal 9. Hal 6 is weer de zaal waar PowTech en TechnoPharm exposanten door elkaar staan.

Contact voor exposanten : Phillip Blass

Geschreven door

NürnbergMesse GmbH

Lees meer