PowTech 2013 verwacht evenveel exposanten en bezoekers

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: PowTech 2013 verwacht evenveel exposanten en bezoekers

Er is zeker geen sprake van een slechte stemming, zegt Claus Rättich, lid van de raad van bestuur van NürnbergMesse, als commentaar op de gevolgen van de huidige economische situatie op de komende PowTech.
`Hoewel de economische vooruitzichten duidelijk gespannen zijn, verwachten we dat het aantal exposanten en bezoekers op PowTech stabiel zal blijven.` Procesingenieurs van over de hele wereld ontmoeten elkaar weer op de PowTech in Nürnberg van 23 tot 25 april 2013. Daar bespreken ze technologische innovaties in verkleinen, doseren, mengen, breken, zeven, etc van poeders en stortgoed.
95 procent van de tentoonstellingsruimte van de PowTech 2013 is al verhuurd. Meer dan 700 exposanten presenteren producten en diensten met betrekking tot processing en instrumentatie in de vijf PowTech hallen.
Ze worden aangevuld met ongeveer 300 exposanten op TechnoPharm, die de nieuwste ontwikkelingen in de procestechnologie, cleanrooms, en de verpakking weer te geven voor de farmaceutische, voedings-en cosmetica-industrie.
De tentoonstellingen worden ondersteund door een uitgebreid lezingenprogramma, met onderwerpen variërend van explosiebeveiliging en `easy-to-clean` oplossingen voor cleanrooms en duurzame verpakking bij TechnoPharm.

Tegelijkertijd met de PowTech in het expositiecentrum van Neurenberg: de ParTec 2013, een van de grootste internationale conferenties gewijd aan alle aspecten van het deeltje en poeder technologie.

De organisatoren hebben een nieuwe film die de diversiteit en de dynamiek van PowTech 2013 tot leven brengt.

Geschreven door

NürnbergMesse GmbH

Lees meer