PowTech 2013: overal lachende gezichten

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: PowTech 2013: overal lachende gezichten

724 exposanten uit 27 landen nodigden professionals uit de poeder- en bulk industrie uit om de POWTECH in Neurenberg te bezoeken; 16.805 bezoekers uit 83 landen kwamen naar `s werelds grootste vakbeurs zie voor mechanische verwerking en de zuster-beurs TechnoPharm. De hoge kwaliteit van de gesprekken werd geprezen, evenals de sterke internationale betrokkenheid bij de gebeurtenissen. Een derde van de exposanten en van de bezoekers kwam uit het buitenland.

`Een stabiel aantal exposanten, een zeer goede respons van de bezoekers, en een groot internationaal event toont aan hoe belangrijk onze beurzen zijn voor de internationale poeder- en stortgoedverwerkende industrie,` zegt Willy Viethen, Directeur Exhibitions voor de organisator NürnbergMesse. Het vakbeurs duo voor procesinstallaties en -apparatuur is een blijvend gegeven voor de Europese chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen- en bouwmaterialen-industrie.
De toonaangevende exposerende landen na Duitsland waren Italië, Groot-Brittannië, Zwitserland, Oostenrijk en de Verenigde Staten.

De volgende POWTECH vindt plaats in het beurscomplex van Neurenberg van 30 september tot 2 oktober 2014.

Geschreven door

NürnbergMesse GmbH

Lees meer