Power-Block: onverwoestbare blokbodemzakken van NNZ

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Power-Block blokbodemzakken van NNZ zijn gemaakt van PP-gecoat (mat of glanzend) polypropyleen en combineert de stijfheid van papier, de flexibiliteit van polyethyleen en de sterkte van geweven polypropyleen. Hierdoor is de Power-Block praktisch onverwoestbaar. De Power-Block zakken zijn uitstekend stapelbaar en goed bestand tegen vallen en buigen, waardoor breuk- en tranportschade nagenoeg nihil is. Door alleen gebruik te maken van polypropyleen is de Power-Block uitstekend te recycleren en door het lage zakgewicht minder milieubelastend.

Power-Block blokbodemzakken zijn uitermate geschikt voor gebruik in de chemie, de voedingsmiddelen- en zaadveredelingsindustrie en de bouw. NNZ levert Power-Block zakken als open mond en ventiel zakken. De zakken zijn leverbaar met bedrukking en perforatie.

NNZ levert een zeer compleet assortiment van klein- tot grootverpakkingen, van de kleinste sachets voor zaden tot FIBC`s in allerlei uitvoeringen.

Geschreven door

NNZ bv

NNZ: Duurzaam maatwerk, Logistieke oplossingen en innovatie door co-CREATIE NNZ is uw verpakkingsspecialist en onderscheidt zich door haar service, kwaliteit en persoonlijke benadering. Met dochterondernemingen op strategische locaties zijn we... Lees meer