PIP publieksprijs voor Jansen & Heuning

icon.highlightedarticle.dark Management
35 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: PIP publieksprijs voor Jansen & Heuning

Tijdens de vakbeurs Industrial Processing werden 2 Proces Innovatie Prijzen uitgereikt. ReSteel International B.V. won de vakprijs met hun schrootscheidingsmachine. De publieksprijs werd overtuigend met 1/3 van de stemmen gewonnen door Jansen & Heuning.

Juryvoorzitter Jan van den Broek: Het FIBC concept van Machinefabriek Jansen & Heuning BV is een terechte winnaar van de publieksprijs. We hopen dat het winnen van deze prijs een stimulans is voor dit concept.

Jur Lommerts van Machinefabriek Jansen & Heuning ziet dat geautomatiseerde FIBC in opkomst is. “We hopen dat de relatieve onbekendheid van het product hiermee wordt doorbroken. Het winnen van de prijs zien wij als een aanjager en op de lange termijn willen wij hier profijt van hebben`.

Zie ook: class=pyl3 href=http://www.solidsprocessing.nl/nieuws/4660/innovatieve-bigbag-van-jansen-heuning.html>Innovatieve bigbag van Jansen&Heuning

Geschreven door

Jansen&Heuning

Engineering, productie en montage van transportsystemen voor bulkgoederen als zand, zout, kolen, kunstmest, graan en granulaat. Meer dan 100 jaar ervaring staan borg voor een professionele aanpak en een robuuste... Lees meer