Perry Verberne nieuwe directeur van Van Beek en Celsius

icon.highlightedarticle.dark Management
52 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Perry Verberne nieuwe directeur van Van Beek en Celsius

Perry Verberne is met ingang van 2 januari jl. benoemd tot directeur van Van Beek (schroeftransport) en Celsius (schroefwarmtewisselaars) in Drunen. Hij volgt Peter-Paul Rutten op, die recent het bedrijf Creative Strategies oprichtte.

Rutten zegt hierover “Ik kwam tot de conclusie dat ik mijn ervaring, kennis en expertise in de maakindustrie breder in wilde zetten dan alleen voor Van Beek en Celsius. Eenmaal dit besluit genomen, ben ik in zeer goed overleg en samen met de aandeelhouder op zoek gegaan naar een passende opvolger”.

Verberne vult aan “Peter-Paul heeft in de afgelopen jaren als gecommitteerd en succesvol leider een prachtig bedrijf gebouwd met, ook in deze tijden, resultaten waar menigeen jaloers op is. Met enige trots en bescheidenheid pak ik het stokje van Peter-Paul over om de verdere groei en professionalisering van Van Beek en Celsius verder vorm te gaan geven”.

Perry heeft, na zijn studie Algemene Economie aan de universiteit Maastricht, in de afgelopen 15 jaar een aantal leidinggevende functies gehad bij bedrijven als Nuon, Ebatech Energy Consultancy & Engineering en Scheuten Solar Solutions. Per 1 november 2013 is hij in dienst getreden bij Van Beek/Celsius en heeft inmiddels intensief kennisgemaakt met alle geledingen van de bedrijven en hun relaties.

Over Van Beek en Celsius
Van Beek in Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. °Celsius is het zusterbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in thermische processen met gebruik van screw heat exchangers ofwel schroefwarmtewisselaars.

Geschreven door

Logo van:Perry Verberne nieuwe directeur van Van Beek en Celsius

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer