Penko organiseert seminar voor verladers

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Penko organiseert seminar voor verladers

Penko weegapparatuur kan in de transportsystemen naar de containers, in bovenloopkranen, in weegbruggen of op de werkvloer met behulp van allerlei opstellingen, zoals balkenframes, opgesteld worden. De apparatuur is geschikt te maken voor de kleinste, 10 voet, tot en met de grootste, 45 voet, containermaat en tot en met de zwaarste, 35 000 kg, of voor het totaliseren van de inhoud.

Moderne weegsystemen maken gebruik van sensoren die de belasting in een elektrisch signaal “vertalen” en elektronica die de massa zichtbaar maakt en het weeggegeven geschikt maakt voor verdere verwerking.

Penko verzorgt hoogwaardige sensoren met de bijbehorende montagehulpstukken, ideaal om zeecontainers te wegen. De meetsignalen worden door instrumenten verwerkt tot een nauwkeurige weergave van de exacte resultaten die op hun beurt weer aan bovenliggende computersystemen over te dragen zijn.

Op 9 december 2015 verzorgt PENKO in eigen bedrijf een seminar waarin alle aspecten van het SOLAS verdrag aan de orde zullen komen.

Geschreven door

Logo van:Penko organiseert seminar voor verladers

PENKO Engineering B.V.

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge... Lees meer