PENKO nu ook leverancier van Revere en Sensortronics

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: PENKO nu ook leverancier van Revere en Sensortronics

PENKO Engineering B.V. vergroot uw keuze in load cells. Naast de vertrouwde merken Tedea Huntleigh, Utilcell, Flintec en Ascell kunt u sinds 1 maart ook de load cells van de merken Revere en Sensortronics bij PENKO betrekken. Beide leveranciers maken deel uit van de Vishay Precision Group, wat een afdoende kwaliteitswaarborg inhoudt. Ieder biedt bovendien een volledig programma industriële krachtopnemers aan.

De ruime keuze aan load cells maakt PENKO tot een allround leverancier binnen de weegbranche. De ervaring van PENKO met allerlei toepassingen onder alle denkbare industriële omstandigheden, de kennis van weegprocessen en de automatisering hiervan in combinatie met de nu ontstane collectie weegsensoren geven u de zekerheid dat u voor uw project de juiste onderdelen betrekt. Voor krachtopnemers, weeginstrumentatie en de bijbehorende automatisering van het weegproces moet u bij PENKO zijn.

PENKO Engineering B.V. is een Nederlands bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de wereldwijde ETC, Inc. Groep. Wij zijn gevestigd in Ede. Wij leveren een breed scala aan apparatuur voor wegingen en doseringen met hoge snelheid en nauwkeurigheid. De productreeks bevat ook bijkomende producten zoals krachtopnemers, weegplatformen, (weeg)versterkers, uitleesschermen en software voor het opslaan en tonen van data.
Onze expertise ligt in het (op maat) ontwerpen en produceren van projecten, zoals klantspecifieke projecten maar ook complete systemen of onderdelen daarvan voor OEMers.

Geschreven door

Logo van:PENKO nu ook leverancier van Revere en Sensortronics

PENKO Engineering B.V.

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge... Lees meer