Penko breidt programma uit met Rembe producten

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Penko breidt programma uit met Rembe producten

Penko is per 1 oktober 2011 distributeur voor Nederland van Rembe Control Division GmbH

In de Nederlandse markt van solid handling is de controle (track & trace) van processen steeds belangrijker en moet dus ook nauwkeurig zijn. Weegtechniek is een bewezen manier om de processen te controleren. In de huidige tijd, met steeds meer software en integratie in automatiseringssystemen, lijken de signaalgever en signaal verwerker steeds verder van elkaar te staan. De weging blijft nog steeds een mechanische uitdaging en het uitgangssignaal wordt nog steeds elektronisch omgezet, echter de verwerking is meer en meer een software applicatie welke voor specifieke integratie zorgt in een PLC/PC omgeving.

De ervaring van Rembe GmbH in flow meting zorgt voor een internationaal erkent producent en leverancier.
Rembe GmbH is al meer dan 35 jaar actief in mechanische weegoplossingen gebaseerd op applicatie ervaring in solid handling. Eigen ontwikkeling en productie van o.a. band wegers en gepatenteerde flow meters maakt Rembe tot een marktleider in Duitsland.

Om de Nederlandse markt optimaal te kunnen bedienen met de beste weegoplossing gaan beide bedrijven zeer nauw samenwerken in verkoop, service en productontwikkeling.
De Nederlandse markt krijgt er door deze samenwerking een leverancier bij met ervaren mensen in weegtechniek, welke graag een uitdaging aan gaan.

Vakkennis, service, snelle leveringen en beste prijs /kwaliteit verhouding zijn al jaren de pijlers van Penko. Nu wordt dit uitgebreid met de kwaliteits producten van Rembe( bijv. 10 jaar garantie op band wegers).

Bezoek ons gedurende de EasyFairs in Rotterdam, standnr A1016 & H1001

Geschreven door

Logo van:Penko breidt programma uit met Rembe producten

PENKO Engineering B.V.

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge... Lees meer