Pelletron start Europese vestiging

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Pelletron start Europese vestiging

Na de sterke groei van de afgelopen jaren heeft Pelletron (USA) besloten een vestiging in Duitsland te openen om haar klanten in Europa beter te kunnen bedienen. Peter Siebentritt, de voormalige vertegenwoordiger van haar agent Momatech in Duitsland is aangesteld als de algemeen directeur van de nieuwe vestiging naast Heinz Schneider en Paul Wagner. Een nieuw kantoor met magazijn en assemblage faciliteiten worden op dit moment gebouwd.

Benelux: Pelletron verwacht significante groei in de Benelux en heeft tegelijk met de start van haar nieuwe vestiging Solid Equipment, opgericht door Martin Geukes, rechtstreeks aangesteld als agent voor deze regio. Solid Equipment vertegenwoordigt diverse leveranciers voor de kunststof- en stortgoed industrie. “Dit maakt ons veel slagvaardiger in de Benelux”, aldus Geukes, “we besparen kosten en communicatielijnen worden veel korter”.

Pelletron, wereldleider in ontstoffingsoplossingen en producent van de DeDuster®, richt zich vooral op de verkoop in de kunststofindustrie, maar ook in de mineralen-, voedsel-, en farmaceutische industrie. Op de middellange termijn wil Pelletron zich ook richten op de groei buiten haar traditionele markten.
We verwachten dat Pelletron sterk zal groeien in de Europese markt, waarbij nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd zullen worden en met onze doordachte producten en oplossingen willen wij de productieprocessen van onze klanten verbeteren met betere eindproducten als resultaat,”aldus Schneider

Met de gepatenteerde DeDuster®, heeft Pelletron wereldwijd honderden kunststof producerende en verwerkende bedrijven geholpen hun processen en producten te verbeteren door diverse contaminaties uit nieuw of gerecycled materiaal te verwijderen voor verpakking of verwerking.

Geschreven door

Solid Equipment

Solid Equipment is in september 2008 opgericht door Martin Geukes en vertegenwoordigt diverse producenten van hoogwaardige componenten en installaties voor de kunststof en vaste bulk stortgoed industrie. De producten van... Lees meer