Palletiseermachine met stapelschacht

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Palletiseermachine met stapelschacht

Votech is blij om de laatste nieuwe ontwikkeling te introduceren: zakken stapelen met behulp van een stapelkist.

De reden van de ontwikkeling is, dat veel klanten de pallets niet zonder deze te beschadigen in zeecontainers of palletstellingen krijgen, met de conventionele manier van stapelen. Zakken die niet perfect op de pallet passen, omdat ze te lang of te kort zijn, of te glad veroorzaken overhang op de pallet. Doordat zakken uitsteken op een pallet past de pallet niet meer in een zeecontainer of in een pallet stelling. Tijdens het laden en lossen kunnen de zakken worden beschadigd.

Door de laatste nieuwe ontwikkeling van Votech is dit probleem verleden tijd. Votech heeft een stapelkist ontworpen waar de pallet tijdens het beladen aan vier zijden is op gesloten. Hierdoor blijven de zakken perfect op zijn plaats liggen tijdens het aandrukken van de lagen. De pallet wordt over de gehele hoogte aan vier zijden opgesloten, hierdoor maakt het niet meer uit of de zakken minder goed gevuld of glad zijn. Door gebruik te maken van een stapelkist blijven de zakken liggen tijdens het aandrukken en kunnen niet meer naar buiten worden gedrukt.

De stapelkist is voor verschillende palletmaten ontworpen, de omschakeling naar verschillende palletmaten gebeurt geheel automatisch.
Capaciteit tot 2000 zakken per uur. Zonder stilstand tijdens een pallet wissel.

Geschreven door

Votech B.V.

VOTECH staat voor het ontwikkelen en produceren van industriële verpakkingsmachines-, palletiseermachines, stretchhood machines en pallettransportsystemen voor stortgoederen in flexibele verpakkingen van 1 tot 50kg. Votech BV: • Ontwikkelt alles in... Lees meer