OYSTAR Hüttlin betrekt een nieuw gebouw

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: OYSTAR Hüttlin betrekt een nieuw gebouw

OYSTAR Hüttlin, heeft een nieuw onderkomen in het Schopfheim (Zuid Duitsland) in gebruik genomen. Kern van het 6 miljoen Euro, driedelige gebouwencomplex, is het testcentrum. Het beschikt over de modernste technologie en voldoet aan pharma eisen. Het „Technikum“ biedt de klanten omvangrijke mogelijkheden hun producten op installaties van Hüttlin te ontwikkelen en het complete productieproces te volgen. De nieuwbouw in Schopfheim is het gevolg van de uitzonderlijk sterke groei van Hüttlin. Zo is de omzet in de afgelopen 6 jaar b.v. verviervoudigd. Voor 2008 en de daarop volgende jaren is een verdere omzetstijging in zicht.

Centraal staat het ca. 600 m2 grote “Technikum” met de daarbij behorende technische- en verzorgings- ruimten, dat nog een keer hetzelfde oppervlak in beslag neemt. Het complex beschikt over cleanrooms en voldoet aan speciale hygiënische voorschriften, ontluchting en stofbescherming. In dit deel van het Hüttlin complex vinden klanten de optimale voorwaarden en condities voor de ontwikkeling en productie van hun nieuwe producten. De complete procesketen kan gevolgd worden en de processen kunnen volgens klantspecificaties uitgevoerd worden.

Met deze faciliteiten is in het „Technikum“ een doorlopende Pharma productie onder „real time“,met zelfs werkzame stoffen, mogelijk. Onderscheidende voordelen voor farmaceutische bedrijven zijn de verkorting van de Time-to-Market evenals de beperking van ontwikkeling- en productiekosten.

Geschreven door

Logo van:OYSTAR Hüttlin betrekt een nieuw gebouw

Bienfait BV

Bienfait is opgericht in Aerdenhout in 1931. Bienfait B.V. heeft in de lang verstreken periode een enorme kennis opgebouwd op de in onze site vermelde industriële vakgebieden. Wij kunnen u... Lees meer