Overname Nexis door Cadmes

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Overname Nexis door Cadmes

Software-leverancier Cadmes heeft 15 mei 2008 de SolidWorks-activiteiten overgenomen van het Belgische bedrijf Nexis. De overdracht van alle SolidWorks-licenties en onderhoudscontracten aan Cadmes is in samenspraak met SolidWorks Corporate gegaan. Cadmes garandeert de continuïteit van zowel de technische als de commerciële support, welke gegroeid zijn door deze overname. Het is de derde overname van Cadmes, waarmee het haar nummer 1-positie als SolidWorks Elite Dealer in de markt verder versterkt.

Nexis
Nexis is een HP Preferred Partner 2008, die expertise inzake raadgeving, implementatie, integratie en de volledige ondersteuning van de gehele IT-infrastructuur heeft. Nexis heeft besloten om zich voortaan integraal te concentreren op de IT-infrastructuur.

SolidWorks
SolidWorks is de wereldwijde leider in de 3D-mechanische CAD-industrie. Er zijn hiervan globaal gezien meer dan 710.000 licenties in ongeveer 101.000 ondernemingen. In de Benelux gebruiken meer dan 2.000 ondernemingen SolidWorks, die samen meer dan 10.000 licenties vertegenwoordigen.

Cadmes
Cadmes, met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en dienstverlener op het gebied van design, engineering, training, werkvoorbereiding en productie in de metaal- en kunststofindustrie. Cadmes levert onder andere SolidWorks, PDMWorks Enterprise, SmarTeam, Tacton, COSMOSWorks, CAMWorks, Cimatron en MasterCAM.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer