Overname Master Engineering

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Overname Master Engineering

Rice Lake Weighing Systems (USA) maakt bekend dat haar in Arnhem gevestigde dochter Rice Lake Weighing Systems Europe b.v. het Master Engineering B.V. uit Heteren heeft overgenomen.

Master Engineering heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke leverancier van weeg- en doseersystemen voor de bulk sector in met name Nederland en België. De activiteiten en leveringsprogramma van Master Engineering zullen onder de zelfde naam, en op dezelfde wijze, worden voortgezet. Het Arnhemse kantoor van Rice Lake wordt verhuisd naar Heteren, waarbij ook Rice Lake met haar eigen activiteiten gewoon blijft doorgaan.

Rice Lake Weighing Systems Europe heeft het kantoor in Arnhem in 2011 geopend met als doel het te gebruiken voor de ondersteuning van haar klanten in Europa. De huidige overname van Master Engineering past in het streven naar groei en uitbreiding van haar Europese activiteiten. Door de samenvoeging krijgen beide bedrijven ook toegang tot de beider klantenkring, waaronder distributeurs, constructeurs en eindgebruikers.

Rice Lake Weighing Systems is een 100% familiebedrijf, IOS 9001 gecertificeerd en heeft zijn hoofdvestiging in Wisconson, USA. Met ca. 500 medewerkers, een eigen productie en een meteorologisch laboratorium worden vanuit Wisconson vestigen in Noord- en Zuid Amerika, India en Nederland ondersteund.

Geschreven door

Logo van:Overname Master Engineering

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer