Optimale verteerbaarheid door de juiste maalstructuur van diervoeders

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Het produceren van diervoeders volgens uiteenlopende maalstructuren kan momenteel rekenen op een grote belangstelling van veevoerproducenten overal ter wereld. Niet alleen vraagt een toenemend aantal veehouders om specifieke structuureigenschappen van diervoeders voor hun bedrijven, ook veevoerproducenten zijn steeds vaker overtuigd van de voordelen om diervoeders binnen hun productielijnen volgens verschillende maalstructuren te kunnen produceren. Dinnissen Process Technology (Sevenum, Nederland) biedt voerproducenten en hun afnemers een nieuwe uiterst innovatieve oplossing om snel én efficiënt aan deze toenemende behoefte te kunnen voldoen.

Optimale verteerbaarheid door de juiste maalstructuur
Het flexibel kunnen produceren van veevoeders met verschillende, met name grovere maalstructuren, is de laatste tijd sterk in opkomst. Deze ontwikkeling is ingegeven door het streven naar een zo goed mogelijke verteerbaarheid van voeding door dieren. Dieren stellen in elke fase van hun leven nu eenmaal andere eisen aan de structuur van de voerkorrel om het voer zo goed mogelijk op te kunnen nemen. Veehouders die hierop zo goed mogelijk inspelen kunnen aantrekkelijke winsten behalen. Steeds vaker stellen zij daarom specifieke wensen aan de structuur van veevoer en willen voerproducenten aan deze eisen en wensen voldoen. Het binnen de productielijn snel en efficiënt voer met de juiste maalstructuur kunnen produceren wordt daarom dus steeds belangrijker.

Geschreven door

Logo van:Optimale verteerbaarheid door de juiste maalstructuur van diervoeders

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer