Open Dagen bij Geha Laverman Zaandam

icon.highlightedarticle.dark Management
38 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Open Dagen bij Geha Laverman Zaandam

Voor het eerst in haar 60-jarige geschiedenis, gaan op vrijdag 10- en zaterdag 11 juni de bedrijfspoorten van Geha Laverman in Zaandam wijd open.
Niet alleen klanten van Geha Laverman, maar ook iedereen die weleens wil zien hoe het toegaat in de wereld van het zware slijtvaste metaal is van harte welkom.

Tijdens de Open Dagen zijn er heel veel demonstraties van de machinale bewerking van Hardox tot slijtproduct, zoals een snijmachine die door duimendik Hardox snijdt als een mes door de boter.
Daarnaast zijn alle partners van Geha Laverman aanwezig met een eigen stand vol innovatie. Prall-tec toont de nieuwe PT1.1 PRO rupsmobiele breker, terwijl Combi Wearparts het revolutionaire C-REX-tandsysteem – een primeur voor de Benelux – zal demonstreren. SSAB licht een tipje van de sluier op van Hardox HiTemp, een nieuw plaatmateriaal. Magotteaux showt de nieuwe aangepaste HAZ 1022 slaglijst met Metal-Matrix-Composite legering. HEKO en Ludwig Krieger zullen ook hun allernieuwste producten presenteren.

Net alleen zwaar metaal
Tijdens de Open Dagen is het niet alleen maar zwaar metaal wat de klok slaat. Er is alle tijd om te genieten van hapjes en drankjes op de gezellige terrassen. Voor iedereen is er wat te doen – ook voor kinderen die (nog) niets met metaal hebben. Zo verzorgt een BMX-stuntteam een adembenemende freestyle show over Hardox-plaatmateriaal.

Een bezoek aan de Open Dagen loont meer dan de moeite. Iedereen die zich registreert voor één van beide dagen ontvangt een éénmalige kortingscode, die bij het bezoek wordt geactiveerd. De korting kan oplopen tot duizenden euro’s.
Elke geregistreerde bezoeker maakt tevens kans op een geheel verzorgd weekend in de prachtige Zweedse hoofdstad Stockholm.

Geschreven door

Geha Laverman B.V.

GEHA LAVERMAN levert slijtvaste ketting en toebehoren van HEKO GmbH voor o.a. kettingtransporteurs, en gesmede ketting en kettingtransporteurs met toebehoren van FLSmidth Wadgassen. GEHA LAVERMAN is gespecialiseert in leveren van... Lees meer