Online demo van database met veiligheidsnormen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Normen spelen een belangrijke rol bij het ontwerpen, bouwen en onderhouden van machines en installaties. Normen zijn niet altijd eenvoudig te lezen en te interpreteren. Daarom ontwikkelde D&F Software B.V. ‘DataBase VeiligheidsNormen’. Vanaf nu is er een gratis demo beschikbaar via de website van D&F Consulting.

Database Veiligheidsnormen is als softwarepakket verkrijgbaar en maakt zoeken in regelgeving en normen eenvoudig. De verwijzingen tussen de normen onderling zijn via hyperlinks direct toegankelijk. Het is een bewezen product wat al ruim 15 jaar wordt gebruikt als naslagwerk door o.a. engineeringsafdelingen, technische diensten en veiligheidskundigen van de top 500 bedrijven in de Benelux.

Vanaf nu is er een gratis demo te downloaden via de website van D&F. Die demo geeft u toegang tot twee normen, één Richtlijn en één D&F’s whitepaper, de werkende hyperlinks zijn blauw. U kunt alle normen en Richtlijnen wel zien, echter deze hyperlinks werken niet in de demo versie. De niet werkende hyperlinks zijn groen van kleur.

Database Veiligheidsnormen is een omvangrijke databank met normbewerkingen van alle relevante Europese normen op het gebied van machineveiligheid, explosieveiligheid, elektrische veiligheid en veiligheid van drukapparatuur. Het pakket is uniek in Europa! En het pakket is zowel voor de fabrikant als de eindgebruiker direct toepasbaar!

Database Veiligheidsnormen bevat momenteel meer dan 110 normen.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark