Omzet KSE nagenoeg verdubbeld in 2013

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Omzet KSE nagenoeg verdubbeld in 2013

KSE Process Technology verdubbelt nagenoeg haar omzet in 2013.
Het Nederlandse bedrijf vierde ook haar 40jarig jubileum in 2013 en tegelijkertijd het 80jarig jubileum van haar ALFRA doseer- en weegsystemen en het 25jarig jubileum van de Promasst automatiseringssoftware.

`We zijn heel blij met de bedrijfsresultaten van 2013`, aldus René Smulders, commercieel directeur bij KSE. `Wij streven ernaar om de nummer één leverancier van doseer -en weegsystemen en automatiseringsoplossingen te worden voor de diervoederindustrie. We willen dit bereiken door ons te focussen op drie pijlers: kennis, service en expertise. Kennis van de procesindustrie, een uitstekende wereldwijde Service (24/7) en Expertise in de productieprocessen`.

Het bedrijf is wereldwijd actief om haar oplossingen te bieden aan toonaangevende diervoederproducenten. Kennis van het proces en procestechnologie wordt gebruikt om extreem hoogwaardige producten te leveren. Dit wordt gedaan met het oog op veiligheid, efficiëntie en op een manier die het milieu van mens en dier beschermt.

Watch article videoicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Omzet KSE nagenoeg verdubbeld in 2013

KSE Process Technology B.V.

KSE Process Technology is een familiebedrijf dat in 40 jaar gestaag is uitgegroeid tot een wereldwijd concern. We leveren alles wat uw fabriek nodig heeft voor het doseren, wegen en... Lees meer