Noviteiten van EURO-INDEX op Industrial Maintenance

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Noviteiten van EURO-INDEX op Industrial Maintenance

Van 5 t/m 7 juni 2007 vindt de tweejaarlijkse industriebeurs voor onderhoud plaats in Ahoy, Rotterdam en Euro-Index B.V. vindt u op stand 232 in hal 2.
Tijdens deze beurs presenteert Euro-Index o.a. twee noviteiten.

De Sewerin EX-TEC HS680 is ATEX gecertificeerd en wordt gebruikt voor zowel boven- als ondergronds gaslekzoeken, persoonlijke veiligheid en industriële toepassingen. Afhankelijk van de configuratie beschikt de HS680 over infrarode sensoren, halfgeleider sensoren, maximaal 2 elektrochemische sensoren en een unieke optie is een ingebouwde gaschromatograaf.

Daarnaast introduceert Euro-Index de nieuwe PQA823 netanalyser van Elektro Lijn. De PQA823 verricht metingen aan de 3 fasen en de nulgeleider. Het instrument is geschikt voor het digitaal meten en registreren van alle parameters die van toepassing zijn op het gebied van Power Quality. Het handzame formaat en full colour touch screen zorgen voor een groot bedieningsgemak. Meetresultaten worden gerapporteerd conform EN50160. De PQA820-serie voldoet aan de hoge CAT IV 600 V veiligheidsclassificatie. Het instrument heeft intern geheugen en aansluitmogelijkheden voor een USB-stick en Compact Flash kaart.

Euro-Index B.V. vindt u in hal 2, stand 232

Geschreven door

Euro-Index B.V.

EURO-INDEX Nederland is een technische handelsonderneming en levert meet- en regelapparatuur voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en... Lees meer