Nooit meer last van statische elektriciteit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nooit meer last van statische elektriciteit

Voor het verwijderen van statische elektriciteit in productieprocessen en op montagetafels etc. etc. heeft Isotron Systems diverse ionizers van het bekende merk Sunx paraat beschikbaar.Specifiek voor montagetafels en productiecellen heeft Sunx een nieuw type ontwikkeld, de ER-TF, welke een breed bereik heeft en waarbij géén perslucht benodigd is. Een geïntegreerde ventilator en AC-adapter zorgen ervoor dat de montage zeer eenvoudig is en de kosten beheersbaar blijven.

De unit is zodanig ontworpen dat er verschillende instelbare breedtes mogelijk zijn en de luchtrichting en snelheid eenvoudig af te stellen zijn op ieder gewenst moment. De ‘naalden’voor de luchtuitstroom zijn eenvoudig te vervangen en het luchtfilter is tevens snel uit te wisselen.
De ER-TF is ontwikkeld met de veiligheid van de gebruiker als zeer belangrijk aandachtspunt. Zo kent het systeem een optische vingerbeveiliging welke het high-voltage circuit direct verbreekt en zo mogelijke schokken voorkomt zodra iets in de openingen komt.

Naast deze nieuwe ER-TF serie kan Isotron Systems u diverse andere ionizers aanbieden welke het productieproces verbeteren en de problemen met statische elektriciteit kunnen oplossen. Vraag naar onze uitgebreide datasheets of laat u informeren door één van onze adviseurs.

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer