Nilfisk-CFM wordt Nilfisk

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Nilfisk-CFM is een van de grootste producenten van industriële stofzuigers. De producten zijn van de hoogste kwaliteit, worden in een steeds groter aantal landen verkocht en in de afgelopen jaren hebben we een zeer sterke groei gezien in de opkomende markten.

De fabriek in Zocca heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en toegevoegde waarde gecreëerd, niet alleen voor Nilfisk-CFM maar voor de volledige Nilfisk-Advance Groep. Vandaag de dag is Zocca klaar om de productie te verhogen, om speciale en klantspecifieke producten te leveren en hebben we professionele medewerkers aan het werk die de wereldwijde markt kunnen ondersteunen.

Wij denken dat Nilfisk-CFM een nog groter potentieel heeft en dat we nog verder kunnen groeien met deze divisie, dat we nog meer industriële stofzuigers kunnen verkopen in de verschillende landen over de gehele wereld en dat we de onbetwiste marktleider kunnen worden.

Wij zijn er van overtuigd dat het zetten van deze laatste stap makkelijker is als er een nauwere verbondenheid is met het merk Nilfisk – het premium merk binnen de Nilfisk-Advance groep. Vandaar dat er besloten is om de naam Nilfisk-CFM te wijzigen in Nilfisk.

Dit besluit zal effectief worden vanaf 1 januari 2015.

Vanaf deze datum zullen de industriële stofzuiger producten niet langer worden verkocht onder de merknaam Nilfisk-CFM, maar onder Nilfisk met de toevoeging, Industrial Vacuum Solutions.

Door de industriële stofzuigers te verkopen onder de merknaam Nilfisk zullen we een grotere zichtbaarheid verkrijgen omdat het merk Nilfisk wereldwijd een veel grotere merkbekendheid geniet.

Wij zullen de unieke producttoevoeging, “Industrial Vacuum Solutions” blijven gebruiken. Onze focus binnen de divisie zal niet veranderen: onze projecten, marktbenadering, verkoop specialisten etc. zullen worden voortgezet net zoals vandaag de dag.

Dit betekent dat de toegewijde verkoopafdeling blijft bestaan. We zullen blijven werken aan strategische plannen voor deze divisie op basis van de huidige visie; “We want to offer reliable, productive and easy to use Industrial Vacuums designed to meet our customer’s needs and for a safe and clean working environment.”
Ook de USP “Zorgen voor een veiligere, schonere en productievere werkdag, wie anders kent uw toepassing beter, wereldwijd?” blijft gelden.

Wij zullen de aparte en gespecialiseerde website behouden maar onder een nieuw domein industrial-vacuum.nilfisk.com (zonder www); en het “nieuwe” merk zal verwijzen naar het gezamenlijke Groeps imago, het premium merk Nilfisk met dezelfde kleuren, lay-out en vormgeving.

De divisie zal industriële stofzuigers, centrale afzuigsystemen, pneumatische transportsystemen en hoogvermogen zuigers blijven vertegenwoordigen.

Geschreven door

Nilfisk BV

Nilfisk is leverancier van reinigingsoplossingen en levert graag een bijfdrage aan een efficiëntere productie Lees meer