Nieuwe weegprocessor Rice Lake Weighing Systems

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe weegprocessor Rice Lake Weighing Systems

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. uit Heteren (voorheen Master Engineering B.V.) presenteert een nieuwe ijkwaardige weegprocessor, model 880, voor o.a. tank-, hopper- en batchwegingen. Deze panel-mount indicator onderscheid zich doordat het uit twee delen bestaat, namelijk een display en processor deel.

Naast de bediening op het display kan de bediening ook op afstand plaats vinden, indien er gebruik gemaakt wordt van een netwerk verbinding. (Local remote operation) Hierdoor kan men er voor kiezen om het display weg te laten en is de processor als een black box te gebruiken.

Het model 880 is een uiterst moderne weegprocessor, met standaard RS232 / RS485, Ethernet TCP/IP, Bluetooth, een USB poort en een hardware slot voor een optionele kaart. Middels het hardware slot kan de 880 optioneel voorzien worden van Profibus DP, ProfiNet, Modbus TCP, DeviceNet, EtherNet IP en digitale I/O.
Naast de panel-mount is er ook een fieldmount (wandmontage) leverbaar.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe weegprocessor Rice Lake Weighing Systems

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer