Nieuwe website voor TBMA sluizen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe website voor TBMA sluizen

Het programma roterende sluizen speelt een zeer belangrijke rol binnen TBMA. Naast de afzet in de “thuismarkten” Nederland en België, is ook de interesse vanuit de rest van de wereld sterk gegroeid.

TBMA heeft daarom gekozen om het sluizen programma via een geheel eigen website aan te bieden. Op de site is alle informatie over de verschillende modellen te vinden, varierend van een eenvoudig maatblad tot specifieke manuals en ATEX certificaten. Ook foto’s en het laatste nieuws zijn via deze site eenvoudig binnen te halen.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een “klantenportaal” waarbij de klant een blik in de “TBMA keuken” wordt gegund. Met de (toekomstige) koppeling met het ERP pakket, kunnen klanten straks hun opdracht binnen TBMA door alle fases volgen, van engineering tot verzending.

Om de lancering van de TBMA sluizen website te vieren, zullen alle opdrachten die via een aanvraagformulier van de website tot stand komen, worden beloond met een korting van 10% !

Geschreven door

Logo van:Nieuwe website voor TBMA sluizen

TBMA Europe BV | TBMA België BV

Solutions beyond Bulk Handling TBMA heeft meer dan een halve eeuw ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. Onze componenten en systemen voor de verwerking van droge, vaste stoffen zijn in procesinstallaties over de hele wereld... Lees meer