Nieuwe webshop met Master Lock & Brady producten

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe webshop met Master Lock & Brady producten

Om aan de groeiende vraag naar lockout-tagout producten te kunnen voldoen heeft Lockout-tagout-shop.com haar productgamma naast Master Lock uitgebreid met de producten van Brady. Hiermee bieden wij onze klanten een zeer breed en gevarieerd assortiment aan allerhande lockout-tagout materialen. Dankzij deze aanvulling is er een passende oplossing voor iedere situatie beschikbaar en kunnen wij volledig voldoen aan de wensen en/of voorkeuren van de eindgebruiker.

Samen met de toevoeging van Brady aan ons assortiment is sinds medio juni de compleet vernieuwde webshop online gegaan. Deze nieuwe shop is gebouwd op een modern en snel platform en is dankzij het toepassen van filters en opties zo ingedeeld dat de klant eenvoudig het juiste type slot en/ of accessoire kan vinden en selecteren. Daarnaast maken wij gebruik van een live-chat waar klanten direct antwoord krijgen op al hun reguliere of technisch inhoudelijke vragen. Betalen kan nog steeds op rekening of via een van de vele online betaalmethoden en de meeste producten zijn snel uit eigen voorraad leverbaar.

Onze veiligheidsexperts helpen u graag bij de aanschaf van de juiste producten en kunnen u ondersteunen bij het implementeren van lockout-tagout procedures.

Geschreven door

Unique Safety Products (USP)

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn getest tot meer dan 1.000.000 handelingen en ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder... Lees meer