Nieuwe Votech stretchhood machine

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Votech stretchhood machine

Hoezen van een breed scala aan palletladingen en foliesoorten. Votech biedt met de zelf ontwikkelde stretchhood machine de ideale manier om uw pallets effectief te voorzien van een hoes. Votech ontwikkelde onder andere al vulmachines, palletiseermachines en pallettransportsystemen. Met de ontwikkeling van de Votech stretchhood machine (VSH) kunnen wij u voortaan voorzien van een complete verpakkingslijn die past bij uw product.

De effectieve en ook flexibele werking van de Votech stretchhood machine heeft te maken met speciaal gebruikte technieken. Zo wordt het openen van de folie niet met vacuüm, maar puur mechanisch gedaan. Hierdoor is de machine minder afhankelijk van factoren, zoals temperatuur, vochtigheid, statische folie en tocht. Door uitbreiding naar een tweede folierol is ook het hoezen van Düsseldorf pallets mogelijk. De folie wordt gedurende de hele cyclus vastgehouden, zodat een 100% hoes kan worden gegarandeerd.

Verder beschikt de Votech stretchhood machine over volledige pallet ondersteuning, waardoor ook pallets van mindere kwaliteit makkelijk gehoest kunnen worden. De machine is makkelijk te bedienen en precies in te stellen, vanwege de frequentie gestuurde spanarmen die individueel op het display zijn in te stellen.
Bent u geïnteresseerd welke voordelen de Votech stretchhood u nog meer biedt of welke voor u van toepassing zijn? Neem gerust met ons contact op en wij helpen u graag.

Geschreven door

Votech B.V.

VOTECH staat voor het ontwikkelen en produceren van industriële verpakkingsmachines-, palletiseermachines, stretchhood machines en pallettransportsystemen voor stortgoederen in flexibele verpakkingen van 1 tot 50kg. Votech BV: • Ontwikkelt alles in... Lees meer