Nieuwe vestiging Cadmes

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Software-leverancier Cadmes heeft 9 juni 2008 een nieuwe vestiging geopend in Almelo.
Wegens een steeds groter wordende vraag naar technologische kennis, vanuit onder andere de daar sterk vertegenwoordigde werktuigbouwkundige hoek, is ervoor gekozen om in dit deel van het land ook een kantoor te openen. Dit is naast het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch en vestigingen in Gent (B) en Gosselies (B), het volgende verkooppunt van Cadmes. Naast lokale trainingsfaciliteiten voor klanten in Noordoost-Nederland, biedt het hen tevens een lokale helpdesk en support. Vanaf begin volgende maand zijn op deze locatie zes medewerkers aan het werk.

De uitbreiding zorgt voor een hoger service-niveau en past binnen de groeistrategie van Cadmes, die in mei ook de CAD-activiteiten van Nexis heeft overgenomen. Technologische bedrijven hebben steeds meer specifieke vragen over processen die in hun bedrijf spelen, waar verschillende soorten software-oplossingen voor zijn (denk bijvoorbeeld aan simulatie, 3DVIA, DFMPro, Productconfiguratie en PDM). Door dichter bij de bedrijven gevestigd te zijn, wordt er sneller ingespeeld op die vragen en de voordelen van die software-oplossingen.
Een andere reden voor Cadmes om in Almelo een vestiging te openen is de samenwerking met het onderwijs (ROC/ STODT/ Hogescholen/ Universiteiten) in dit gebied. Cadmes is de enige Preferred Educational Reseller voor de Benelux.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer