Nieuwe vertegenwoordiging voor MATEC Massagoed Techniek

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

MATEC massagoed techniek bv te Amersfoort, heeft recent (juni 2004) de exclusieve vertegenwoordiging verworven van SIMATEK bulk systems A/S uit Denemarken.

SIMATEK bulk systems is sinds 1983 producent van industriële beker-elevatoren voor het transport van vrijwel alle soorten stortgoed. De beker elevatoren zijn bij uitstek geschikt voor het onbeschadigd en stofdicht transporteren van het stortgoed, met een maximale capaciteit tot 60 m3/uur. De bekerelevator combineert horizontaal en verticaal transport in één systeem en kan beschikken over meerde vul- en lospunten. Het modulair samengestelde systeem kan worden geleverd in normaalstaal, roestvaststaal AISI304 of AISI316 en is ontworpen volgens de laatste CE-, FDA-, en ATEX- (zone 21 en 22) normen. De bekers zijn vervaardigd uit FDA-goedgekeurd polipropyleen of uit roestvaststaal. Bij het lospost worden de bekers los- en onafhankelijk van elkaar automatisch gekiept en geleegd Met behulp van een speciale weegsectie kan het tevens als een doseersysteem gebruikt worden. Verdere voordelen zijn: geen productbeschadiging, laag energiegebruik, zeer weinig onderhoud vereist, CIP-cleaning, lange levensduur, laag geluidsniveau en zeer bedrijfszeker door snelle servicedienst.
De SIMATEK bekerelevatoren zijn een welkome aanvulling op het reeds bestaande leveringsprogramma van MATEC massagoed techniek.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe vertegenwoordiging voor MATEC Massagoed Techniek

MATEC massagoed techniek

30 jaar leverancier aan Nederlandse en Belgische industrie: – componenten en complete installaties tbv opslag, transport en handling van stortgoed, – big-bag handling, triltechniek, zeefmachines, schijventransporteurs, pneumatisch transport – specialist... Lees meer