Nieuwe turbo-windzifter voor laboratoriumgebruik

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe turbo-windzifter voor laboratoriumgebruik

De bestaande uitgebreide range CFS-HD-S high performance-ultra-fine turbowindzifters van Netzsch Condux is recentelijk aangevuld met de nieuwe laboratorium versie CFS 5 HD-S

De hoge scheidingsefficiëntie in het bereik van 2,5 – 60 micron wordt bereikt met name door het hoge dispergeer effect (HD-versie = high dispersion) met speciaal gevormde, verstelbare schoepen voordat het product op het ziftwiel wordt gescheiden. Ook de speciale geometrie van het ziftwiel draagt daaraan bij.

De nieuwe CFS 5 HD-S met een gasstroomvolume van 50 m3/h is de kleinste uitvoering voor optimale scheidingresultaten op laboratoriumschaal.
Deze windzift-unit kan gecompleteerd worden met een doseer-unit, cycloon, filter, blower en besturing samengebouwd op een solide frame.

Optioneel kan ook een CGS-10 luchtstraalmolen geïntegreerd worden voor maximale flexibiliteit in het laboratorium. Kenmerken van de luchtstraalmolens zijn een fijnheidsbereik 99% <3 micron en een slijtagevrije vermaling zonder product-contaminatie.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe turbo-windzifter voor laboratoriumgebruik

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer