Nieuwe thermische massadebiet-sensor CS Instruments

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe thermische massadebiet-sensor CS Instruments

CS Instruments brengt een vernieuwde thermische massa debiet sensor op de markt. De VA 500 is de opvolger van de reeds in veel applicaties toegepaste VA 400. De nieuwe VA 500 onderscheidt zich van zijn voorganger door een groter inzet bereik in verschillende gassen en een verbeterde nauwkeurigheid. Daarnaast is de sensor nu standaard voorzien van een directe uitgang voor RS485 Modbus RTU en een groter en overzichtelijker display op de sensor.
De vertrouwde eenvoudige installatie onder druk, de 4..20mA en puls uitgang blijven behouden.

Door een groot meetbereik van 0,1Nm3/uur tot en met maximaal 47881Nm3/uur bij een druk van maximaal 50bar is de VA 500 veelzijdig toepasbaar.
Optioneel is de massa debiet sensor te leveren voor Atex ii 2G Ex d IIC T4, speciaal voor zuurstof toepassingen of uit te breiden met een extra display en datalogger met gebruiksvriendelijke software voor de verwerking van de meet data.

Geschreven door

Adsensys

Adsentech levert en onderhoud verschillende sensoren voor het meten van druk, flow, luchtsnelheid, zuurstof of Ph in de industrie. Hiervoor kunnen complete systemen worden opgebouwd of een enkele sensor met... Lees meer