Nieuwe Satrind 1-assige shredders

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Satrind 1-assige shredders

SatrindTech S.r.l. heeft een nieuwe lijn 1-assige shredders opgenomen in het programma.

Deze nieuwe shredders zijn zeer geschikt voor plastic tot en met huisvuil en ontwikkeld om verschillende soorten materialen te verwerken met een maximale productiecapaciteit.
Een zeer degelijke constructie garandeert een lange levensduur, refererend aan de jarenlang bewezen betrouwbaarheid van de Satrind shredders.

Assen compleet met messen van verschillende afmeting afhankelijk van de gewenste toepassing bieden een ruime keuze en essentieel om diverse materialen te kunnen verwerken.

Uitwisselbare zeven met selecteerbare openingen zorgen voor de gegarandeerde uiteindelijk gewenste grootte.
De zeefhouder is manueel bediend bij de kleinere modellen en hydraulisch bij de grote versies.
Het hydraulische aandrukmechanisme is geïnstalleerd in de achterzijde van de machine waarbij het materiaal ook onder moeilijke werkomstandigheden de rotor goed kan bereiken.

Afvalhout, pallets, polyethyleen film, kunststoffenhard plastic en voorgeselecteerd huisvuil zijn slechts een greep uit de grote hoeveelheid materialen welke in de Satrind shredders verwerkt kunnen worden.

De Satrind 1-assers zijn leverbaar met vermogens van 11 kW tot en met 250 kW en met capaciteiten van 200 tot 16.000 kg per uur. De shredders worden geleverd als stand-alone opstelling of deel uit makend van een compleet verwerkingssysteem voor bijvoorbeeld; autobanden, oliefilters, chemisch afval, huisvuil, WEEE materiaal enzovoort.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Geschreven door

De Jong Weegsystemen en Afvalbewerkingssystemen

Gespecialiseerd in Weegtechniek en Afvalbewerkingstechniek Lees meer