Nieuwe Ramsey bandweegelectronica

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Ramsey bandweegelectronica

De Ramsey Micro-Tech 9101 weegintegrator, specifiek ontwikkeld voor bandweegapplicaties, biedt met zijn geavanceerd elektronisch ontwerp betere prestaties en onderhoudsgemak.

Deze vijfde generatie integrator is flexibel genoeg om tegemoet te komen aan specifieke weegtoepassingen en het verbeteren van proces efficiëntie toepasbaar in dynamische industrieën, terwijl cruciale informatie wordt verstrekt voor het beheer en exploitatie van uw bedrijf.
In combinatie met een Ramsey weegframe en een snelheidsopnemer, controleert de Ramsey Micro-Tech 9101 integrator nauwkeurig de gewogen hoeveelheid en wordt de inventaris bijgehouden om u te helpen uw proces effectief en efficiënt te beheren.

De integrator is standaard voorzien van een USB-poort en een ethernet aansluiting. Deze is verder uitbreidbaar met diverse optionele communicatieborden.

Weighing & Inspection vertegenwoordigt naast de industriële weegapparatuur van Thermo Ramsey ook de merken Laumas (statisch weeg techniek), Hycontrol (niveaumeting), H-sensortechnik (volumemeting), Franz Ludwig (vochtigheidsmeting).

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer