Nieuwe ontwikkelingen Planetaire aandrijvingen Rossi

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe ontwikkelingen Planetaire aandrijvingen Rossi

Rossi heeft zijn EP catalogus met planetaire motorreductoren en tandwielkasten verder uitgebreid met een range tot 3.000.000 Nm draaimoment.
De nieuwe catalogus bevat 20 bouwgroottes tot 710.000 Nm. In een aanvullend deel zijn de resterende 4 groottes beschreven met koppels tot 3 miljoen Nm.

Met de nieuwe EP serie toont Rossi aan voorop te lopen op het gebied van planetaire aandrijvingen. Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat de producten beter presteren en een langere levensduur hebben.

Uw voordelen:
•Eenvoudigere montage op uw installaties
•Simpel vervangen van de olie
•Besparing op onderhoud door het gebruik van dubbele seals
•Commercieel en (ruimte) technisch erg interessant bij applicaties waar een laag toerental nodig is

Door met de papieren versie van de catalogus over te stappen naar een – makkelijk in gebruik – A5 formaat met handige tabbladen, wordt het maken van een selectie voor u eenvoudig gemaakt. Bovendien is de catalogus geprint op FSC®* gecertificeerd papier. Waarmee Rossi wil bijdragen in het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier .

Wilt u een exemplaar van onze nieuwe EP catalogus ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Geschreven door

Rossi BeNeLux B.V.

Rossi BeNeLux B.V. is een directe dochteronderneming van het Italiaanse Rossi Spa. Een onderneming met meer dan 65 jaar kennis en ervaring op de markt van industriële aandrijftechniek en inmiddels... Lees meer