Nieuwe Nilfisk-CFM White line stofzuigers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Nilfisk-CFM White line stofzuigers

Nilfisk-CFM introduceert vier nieuwe modellen gebaseerd op de wensen van de gebruikers: innovatieve veiligheidsoplossingen, gladde afwerking en speciale functies.

In september heeft Nilfisk-CFM de nieuwe VHW serie industriële stofzuigers geïntroduceerd voor de chemische-, farmaceutische-, voedingsmiddelen-, en verpakkingsindustrie en voor OEM’s.
Nilfisk-CFM VHW industriële stofzuigers voldoen aan de wensen van gebruikers voor het opzuigen van stof in de voedingsmiddelen-, de farmaceutische-, de chemische-, en de verpakkingsindustrie en
in de OEM industrie.

De belangrijkste kenmerken van deze serie zijn:

•Volledige hygiene
•Volledige veiligheid
•Nagenoeg geluidsarm
•Volledige betrouwbaarheid

Deze 4 nieuwe modellen zullen in een later stadium worden gevolgd door extra modellen die de serie compleet maken. Een korte introductie.

Model VHW310 (1,5 kW driefase) is de meest geschikte stofzuiger voor inbouwtoepassingen. Deze stofzuiger is speciaal ontwikkeld om geïntegreerd te worden in productielijnen, de stofzuiger is klein, krachtig en geschikt voor continue gebruik (24/7). Een echte industriële stofzuiger die de efficiency van productielijnen enorm doet stijgen.

Model VHW311 (1,5 kW driefase) waarbij de motor volledig afgeschermd is. Deze variant kan zowel vast als mobiel gebruikt worden en volledig aangepast aan diverse behoeften. Ontwikkeld in overeenstemming met de GMP (Good Manufacturers Practice) richtlijnen, eenvoudig in gebruik en in onderhoud, een echt juweel voor krappe ruimtes.

Model VHW320 (1,5 kW driefase) is multitasking: kan worden ingebouwd in productielijnen maar kan ook worden gebruikt voor de reiniging en het onderhoud van productieruimten. Ontwikkeld in overeenstemming met GMP (Good Manufacturers Practice) richtlijnen. Deze stofzuiger is eenvoudig in gebruik en het filter wordt gereinigd met een enkele beweging.

Model VHW321 (1,5 kW driefase) is het topmodel binnen deze serie. Het innovatieve ontwerp, glad afgewerkt zonder hoekjes voor een snelle reiniging, deze stofzuiger is zeer stil, de motor is volledig afgeschermd, uitgevoerd met een “zak-in zak-uit” systeem voorhet veilig en eenvoudig verwisselen van het absoluut filter zonder in contact te komen met opgezogen giftige stoffen. In overeenstemming met de GMP richtlijnen en is leverbaar in vele uitvoeringen. Model VHW321 is ATEX gecertificeerd.

Geschreven door

Nilfisk BV

Nilfisk is leverancier van reinigingsoplossingen en levert graag een bijfdrage aan een efficiëntere productie Lees meer