Nieuwe mengtechniek reduceert rework significant

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe mengtechniek reduceert rework significant

Dinnissen Process Technology en K-Tron introduceren een nieuwe variant van Pandora End of Line Mixing® die speciaal geschikt is voor het significant reduceren van rework. Bedrijven kunnen daardoor aanzienlijk besparen op de kosten voor de opvang en afvoer van rework en de schoonmaakkosten tijdens het productieproces. Als vanzelfsprekend beschikt het nieuwe mengconcept over de klassieke eigenschappen die Pandora End of Line Mixing® tot een succes te maken.

De nieuwe variant van Pandora End of Line Mixing® die Dinnissen en K-tron deze zomer op de markt brengen, is speciaal ontwikkeld om rework sterk te reduceren. De menger bespaart op de kosten van opvang, terugvoer en schoonmaak. De accurate feeders van K-tron reageren buitengewoon snel op de procesbesturing. Bovendien is de nieuwe variant van Pandora End of Line Mixing® uitgevoerd met een speciale batch-start-up-setting, slimme afsluitbare kleppen die de menger in de aanloopfase afsluiten. Een (nieuw) mengproces wordt daardoor tijdens de opstartfase uitgevoerd volgens het principe van batchmatig mengen waardoor aanloopreductie wordt voorkomen.

Pandora End of Line Mixing® is tenslotte uitgevoerd met een extra nauwkeurige besturingstechniek die het complete mengproces coördineert en rework significant reduceert. De rework reductie biedt gebruikers het voordeel dat aanzienlijk kan worden bespaard op investeringen in de opvang en terugvoer van rework en op de kosten van schoonmaak tijdens het productieproces.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe mengtechniek reduceert rework significant

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer