Nieuwe Hamex® full automatic hamermolen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Hamex® full automatic hamermolen

Product-kostprijs verder omlaag door gunstigere aanschaf hamermolen, minder handelingen zeefwisseling en efficiëntere vermaling.

De productiemethode van de machine is verder geautomatiseerd en gemoderniseerd, waardoor de totale machine-kostprijs aanzienlijk voordeliger is geworden. Daarnaast is hij ook ergonomisch op meerdere punten aangepast, waarmee de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van zeefwisselingen is verbeterd.
Tevens is de zeef nu volledig zijdelings uit de machine te rijden, waarmee slijtdelen zeer snel toegankelijk en te vervangen zijn. Daarnaast is de Hamex® Hamermolen uitgevoerd met ruime inspectieluiken die u snel en eenvoudig toegang bieden voor inspectie, schoonmaak en onderhoud van de relevante onderdelen. Vele voordelen die gezamenlijk een essentiële bijdragen leveren om de uiteindelijke product-kostprijs verder te verlagen.

Hogere productiecapaciteit

Additioneel is de Hamex® Hamermolen uitgevoerd met een stenenvanger en magneet die ijzerdeeltjes en harde voorwerpen scheiden van het te behandelen product. Dit helpt vervuiling van het product en schade aan de zeven te voorkomen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor een speciaal ontwikkeld airflow-systeem, waarmee de doorvoer van deeltjes met de juiste fijnheid snel en efficiënt wordt geregeld. Hiermee verhoogt u de capaciteit en bespaart u op het energieverbruik.

Méér winst

De benoemde voordelen zullen bij veevoederproducenten niet onopgemerkt blijven. Zeker omdat deze nieuwe Hamex® Hamermolen kansen biedt die direct en eenvoudig aantoonbaar zijn, méér winst opleveren en een kortere ROI mogelijk maken.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe Hamex® full automatic hamermolen

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer