Nieuwe generatie van vacuümpompen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Busch heeft een nieuwe volledig technisch herziene generatie van draaischuifvacuümpompen in de R 5 serie gelanceerd. Drie pompgroottes met een aanzuigcapaciteit van 10, 16 of 21 m3 per uur bereiken een uiteindelijke druk van 0.5, 1 of 20 hPa (mbar), afhankelijk van de versie. Alle versies bieden stabiele prestatiekenmerken, d.w.z. een hoge aanzuigcapaciteit is gewaarborgd over het hele drukbereik. Door hun uiterst compacte ontwerp zijn deze vacuümpompen geschikt voor installatie in zeer beperkte ruimtes. Een standaard terugslagklep in de aanzuigleiding voorkomt olietransport indien de vacuümpomp wordt uitgezet. De nieuwe R 5 draaischuifvacuümpompen worden elk direct aangedreven door standaardmotoren voorzien van een flens. De belangrijkste gebieden van toepassing zijn vacuüm verpakkingsmachines, voedselverwerkingmachines, handling van producten en de kunststofindustrie.
Busch R 5 draaischuifvacuümpompen zijn beschikbaar met een groot bereik volumestromen, van 6 tot 1.600 m3 per uur. Het bewezen draaischuifprincipe is al vele jaren een standaard in talrijke industriesectoren. R 5 draaischuifvacuümpompen zijn zeer robuust, operationeel betrouwbaar en hebben dankzij hun geïntegreerde gasballast een hoge waterdampverdraagzaamheid.
Alle R 5 vacuümpompen zijn uitgerust met een olienevelafscheider die speciaal voor deze vacuümpompen zijn ontwikkeld. Dit waarborgt een schone uitlaatlucht.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark