Nieuwe generatie Bigbag lossystemen van WAM Holland

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
52 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe generatie Bigbag lossystemen van WAM Holland

Toelevering van bulkproducten in de vorm van poeders en granulaten in Big Bags zijn in vele industrieën een onmisbaar fenomeen geworden. Om deze groeiende markt zo effectief mogelijk van dienst te kunnen zijn, levert WAM Holland ook Big Bag losinstallaties in verschillende types en uitvoeringen.

WAM losstations met diameters van 1.250 en 1.500mm zijn leverbaar in verschillende types. Eenvoudigste uitvoering type C is voorzien van een Big Bag trechter met verschillende frame versies maar exclusief hefinrichting. Type S daarin tegen is voorzien van een hefinrichting om Big Bags te verplaatsen met een heftruck. Type M tenslotte is voorzien van een eigen hijsbalk exclusief takel die onafhankelijk Bigbags kan verplaatsen. Alle types zijn standaard uitgevoerd in staal 37, gecoat en gelakt (RAL7001), trilmotor (ATEX) en filterzak.

Optie mogelijkheden zijn frame en trechter in RVS 304 of 316 uitvoering, een zakken snij-inrichting en een pneumatisch gestuurd klopsysteem. Door de toepassing van hygiënische maatregelen ook voor de voedingsmiddelen industrie geschikt.

Om verdere producttransport te realiseren kan men gebruik maken van een WAM type RV draaisluis, WAM type MBF volumetrisch doseersysteem, WAM pijpschroef en/of diverse pneumatische transportsystemen.

Geschreven door

Logo van:Nieuwe generatie Bigbag lossystemen van WAM Holland

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer