Nieuwe frequentieregelaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe frequentieregelaar

Een Slimmere en Kleinere frequentieregelaar

De Commander serie van Control Techniques is uitgebreid met de Commander SK frequentieregelaar. Dit product is ontwikkeld om de meest gebruikelijke aandrijfvraagstukken op te lossen. De regelaar is verkrijgbaar in de vermogensrange van 0,25 tot en met 4 kW.

De programmering van deze regelaar kan voor de meest gangbare toepassingen gerust een fluitje van een cent genoemd worden. Met de invoering van slechts 10 parameters via een op de voorkant gemonteerde toetsenset is de programmering gerealiseerd. De aansluitklemmen zijn voorzien van duidelijke aanduidingen en een communicatiepoort is standaard aanwezig. De montage van de regelaar is eenvoudig en is zowel geschikt voor vlakke montageplaat als voor DIN-railmontage.

De regelaar is uit te breiden met een optiemodule en de meest gangbare bussystemen zijn on board aanwezig.

De regelaar is geschikt voor toepassingen zoals pompen, ventilatoren, transportbanden, enz. De regelaar beschikt over veel intelligentie. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om bijvoorbeeld zelfs PLC functies in de regelaar onder te brengen. Dus bijna de kleinste regelaar met de meeste functionaliteit vanaf de basis beschikbaar.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark