Nieuwe Climax telescopische hallenvuller / vessel loader

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Climax telescopische hallenvuller / vessel loader

Deze stabiele en tegelijkertijd mobiele constructie is eenvoudig in transport en kan voor meerdere doelen en op meerdere locaties worden gebruikt. Climax Hallenvuller/Vessels loader is voor op- en overslag van diverse bulkgoederen inzetbaar: van graan tot kolen. Traploze hoogteverstelling, opties voor in/uitschuiven, biedt u eindeloze flexibiliteit in ladingshoogte. Het veranderen van de hoogte van het schip ten opzichte van de kade is geen uitdaging. U bent ook verzekerd van minimale valhoogte, zo voorkomt u extra stof en een oncontroleerbare val van het product.

Een speciale vorm van de transportband en hoge mee- nemers staan garant voor topcapaciteit, zelfs bij grotere opvoerhoek. Een groot zwenkbereik en afstand voor de wielen (overhang meer dan 17 m) maakt belading met minimaal verplaatsen van de machine mogelijk.

Voor de ontwikkeling van de Climax machines wordt gebruik gemaakt van standaard componenten. Dit betekent dat de onderdelen wereldwijd standaard verkrijgbaar zijn en uw machines bij onderhoud en mogelijke storingen snel weer in bedrijf zijn.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark