Nieuwe Aquamatic 5200 graanvochtmeter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe Aquamatic 5200 graanvochtmeter

Inventech introduceert de nieuwe Aquamatic 5200 graanvochtmeter.

De Aquamatic 5200 is de tweede generatie hoge frequentie graanvochtmeter van Perten Instruments. Op basis van de ervaringen met meer dan 1000 geïnstalleerde Aquamatic 5100 is de nieuwe Aquamatic op een aantal punten verbeterd. Nauwkeurigheid, herhaalbaarheid, betrouwbaarheid en het bedieningsgemak zijn nu nog beter.

Ook de Aquamatic 5200 maakt gebruik van de 150MHz techniek voor een diepere doordringing van het monster. De gebruikte berekeningswijze werd verder verbeterd voor een nog nauwkeuriger resultaat ongeacht de temperatuur of het type gewas. IJklijnen van de Aquamatic 5100 kunnen ook op deze nieuwe Aquamatic gebruikt worden.

Dit alles maakt de Aquamatic 5200 de meest nauwkeurige graanvochtmeter van dit moment. Deze vochtmeter meet vocht en hectolitergewicht van granen, oliehoudende zaden, peulvruchten, bonen, linzen, zaden, etc.

De Aquamatic 5200 kan als een stand-alone vochtmeter op terminals worden gebruikt maar kan ook worden geïntegreerd in een geautomatiseerd meetsysteem.
In de Benelux wordt de Aquamatic exclusief aangeboden door Inventech Benelux BV

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer