Nieuwe aanwerving bij Retec Instruments

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Het nieuwe seizoen start opnieuw vol enthousiasme bij Retec Instruments uit Wetteren. De meetspecialist wierf zopas Stefaan Van Durme aan, en gaat nu met een 7 koppig team verder.

“Wij zijn de laatste jaren steeds blijven groeien. Dankzij goede investeringen in software en de efficiëntie van ons team, konden wij lang met hetzelfde team verder werken en bleven nieuwe aanwervingen even uit” zegt David Vervaele, technisch en commercieel manager van Retec.
“Als specialist in het meten van niveau, druk, debiet en temperatuur, is ervaring zeer belangrijk. Dat onze mensen al zo lang in het vak meedraaien, zorgt ervoor dat zij heel veel applicaties kennen, en ook voor de meest uitdagende situaties een goed meetinstrument kunnen bieden. Net dàt is onze specialiteit. Wij verkopen meet- oplossingen. Een productie die hapert omwille van een slechte meting is een nachtmerrie voor onze klanten”.

Met de aanwerving van Stefaan Van Durme, ex-Krohne, haalt Retec een specialist met veel ervaring in huis. “Doel is dat ik vooral nieuwe markten en nieuwe producten verken. Als Business Developer heb ik ook de taak meer deuren te openen. “ vervolgt Stefaan Van Durme. “Al meer dan 25 jaar groeit Retec relatief organisch. Onze klanten worden groter en brengen zelf nieuwe klanten aan. Wij komen wanneer klanten ons uitnodigen. Nu is het tijd dat wij zelf initiatief nemen en opportuniteiten vinden. We hebben groeiambitie”.

“Dat Stefaan voor Retec gekozen heeft maakt ons zeer trots” vult Katrien Miechielssens, Operational en HR manager, aan. “We blijven een klein bedrijf, en ons DNA is zeer typisch. Wij zijn een pur sang familiebedrijf, waar enerzijds hard gewerkt wordt en ingezet wordt op levenslang leren. Anderzijds staan we 100% voor de work-life balance, die we steeds goed in het oog houden. Binnenkort verhuizen we naar een groter pand in Gentbrugge. Meer ruimte, veel licht en een tuin voor de middagpauze. Zo’n top team als dat van ons, moet je goed verzorgen.“

Geschreven door

Retec Instruments Bvba

RETEC INSTRUMENTS Retec is specialist in het meten van niveau, druk, debiet en temperatuur in de industriële omgeving. Nauwkeurige meetgegevens zijn onmisbaar voor de continuïteit, kwaliteit en efficiëntie van uw... Lees meer